ilk@ilk.lt   +370 37 200 260

Kviečiame registruotis į Masterclass su prancūzų virtuvės šefu Xavier Bouriot

calendar iconLiepa 16, 2018

Kviečiame virtuvės mėgėjus į išsskirtinį 3 dienų praktinį seminarą su prancūzų šefu Xavier Bouriot liepos 23-25 dienomis Kaune.

Sėkmingai išklausius kursą, bus išduodami sertifikatai.

 

  • Nepraleiskite progos pagerinti savo įgūdžius virtuvėje ir sužinoti daugiau apie prancūzų virtuvės subtilybes. 

 

I diena - SULTINIAI ir PADAŽAI - kaip teisingai išsivirti sultinius (mėsos, paukštienos, žuvies ir jūros gėrybių), kurie taps puikiu pagrindu jūsų padažams. Sultinių tipai (stock, broth, consommé) ir sodraus mėsos padažo ('jus') virimo technologija.

II diena - DARŽOVĖS - kaip sveikai ir skaniai pasigaminti daržoves, kad jos liktų traškios ir sultingos, kokius daržovių pagardus ruošti prie mėsos, žuvies patiekalų ar grill patiekalų.

III diena - MĖSA IR ŽUVIS - kaip pasigaminti mėsos ir žuvies patiekalus, kad būtų sultingi ir skanūs (išmoksite skirtingus gamybos būdus dirbant su tuo pačiu produktu), kaip derinti garnyrus ir kokius padažus pasirinkti. 

  • Užsiėmimų laikas - kiekvieną dieną nuo 10:00 iki 17:00 val.
  • Patiekalus degustuosime mūsų restoranėlyje, aptarsime dienos įspūdžius ir naujai įgytas žinias.
  • Dalyvių skaičius grupėje - tik 8 asmenys.
  • Būtina išankstinė registracija mob. tel. +37068207797 arba Kulinarinis Menas Facebook paskyroje.
  • Seminaras mokamas.
194119411941

Partneriai

Partneriai / 2016-08-31

Partneriai: 

Kontaktų forma